odpada w związku z tym ze karmienie młodego o 6 a nockę musi przespać bo bedzie odchorowywał. pytanie czy któreś miejsca na autostradzie omijać bramkami wcześniejszymi, wicie gdzie najgorzej jest na bramkach?
Autostradą nad morze
Zwiń
X
-
We wtorek to jest luz wzgledny (jezdzi tylko normalny tranzyt i ludzie w robocie po S8 i A1), zmiana turnusu juz byla nastepna na koniec miesiaca dopiero. Ale 9 rano we Wladku to zla godzina mimo wszystko, bo jedni jada do pracy, a inni zaczynaja przegrupowanie w jedna albo druga strone. Tak ze 2 godziny wczesniej bedzie OK.
A to yunior nie moze jechac na spiaco i zje na miejscu ?? Totalnie bez sensu karmic dzieciaka przed wyjazdem :idea: Ja bym wyjechal o 3 rano z domu, wtedy we Wladku jest sie na luzie okolo 7.
Komentarz
-
-
Witam
Ponawiam pytanie w temacie:
Wyjazd z Łodzi w sobotę 26-go, cel: Ostrowo-kol. 14:00 ! nie mogę wcześniej wyjechać !
1. Gdzie zjechać z A1, żeby ominąć korek przy Gdańsku.
2. Czy są inne miejsca opłat, które mogę mam ominąć, żeby nie stać godzinę?
3. Potem pchać się E 28? i 213, 215czy 216? Domyślam się, że najwięcej widoków będzie na 215, ale czy nie będę stał w jednym wielkim korku?
Proszę o pomoc
Komentarz
-
-
Obok mnie sa ludzie ktorzy z lodzi do wladka dojechali w 2 h podstawa to ruszyc rano aby w gdansku byc do 10 najpozniej a w weekend jeszcze wczesniej.
Ja z wawy do jastarni jechalem rowno 6h wyjazd o 7:00 we wtorek. Ok 1h postoju po 300km na karmienie mlodego na A1 w Mc. Do gdanska i przez teujmiasto bez korkow na bramkach rowniez 5 samochodow przedemna bylo. Przez trujmiasto do skretu na Wladek ruch gesciejszy ale to przez swiatla. 4 km przed Wladkiem ok godz 12 byl juz korek wiec uderzylem skrotem (piaszczysta droga) wzdluz brzegu
. Na miejscu w Jastarni (duzo eobot drogowych w jastarnii) bylem rowno o 13.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bzyq_74Zamieszczone przez siemi1Obok mnie sa ludzie ktorzy z lodzi do wladka dojechali w 2 h ..
siemi1 to że Ty w to uwierzyłeś to zbyt dobrze nie świadczy IMO (znaczy łykasz bajki jak pelikan)ale żeby tak bez namysłu powtarzać takie głupoty dalej.....
Może bardzo szybkim motocyklem z kamikadze za sterem...ale gdzie autem :shock:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kuncfot
a na poważnie, żeby nie stać przy jeździe na Gdańsk, zjechać przy Tczewie? będzie mniej ludu?(powiedział wujek dobra rada :szeroki_usmiech )
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Alonzo_Zamieszczone przez bzyq_74Zamieszczone przez siemi1Obok mnie sa ludzie ktorzy z lodzi do wladka dojechali w 2 h ..
siemi1 to że Ty w to uwierzyłeś to zbyt dobrze nie świadczy IMO (znaczy łykasz bajki jak pelikan)ale żeby tak bez namysłu powtarzać takie głupoty dalej.....
Może bardzo szybkim motocyklem z kamikadze za sterem...ale gdzie autem :shock:
Komentarz
-
-
podepnę się pod temat, ale mnie się rozchodzi o inna trasę.....mianowicie 11ka na Kołobrzeg przez Szczecinek Koszalin....jaka trasa bo podobno remonty :roll: nie chcę za bardzo jechać przez pipidówy w postaci Wałcza itp. ale jeżeli sa duże utrudnienia na 11tce to chyba wybiorę inną trasę :roll:
ktokolwiek widział ktokolwiek wie niech się odezwie :P :lol:
Komentarz
-
-
BADYL, tak na szybko znalezione w necie: http://www.gddkia.gov.pl/pl/19/lista-utrudnien
przewiń sobie lekko w dół na 11-kę ..... HGW czy wszystko akualne, ale poczytać możnaSPOT Poznań:
.....
ruszyć (_)_) i przyjeżdżać !!! ZAPRASZAMY
Error 503 Wojtas Unavailable :P
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BADYLpodepnę się pod temat, ale mnie się rozchodzi o inna trasę.....mianowicie 11ka na Kołobrzeg przez Szczecinek Koszalin....jaka trasa bo podobno remonty :roll: nie chcę za bardzo jechać przez pipidówy w postaci Wałcza itp. ale jeżeli sa duże utrudnienia na 11tce to chyba wybiorę inną trasę :roll:
ktokolwiek widział ktokolwiek wie niech się odezwie :P :lol:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maly2stczy z Lodzi do Wladka autoban kosztuje 30płn czy coś źle przeczytałem na stronach GDDiAPozdrawiam
perfex
Octavia HTP
Komentarz
-
-
Wczoraj na jakimś kanale w wiadomościach TV gadali o tym właśnie jak to fajnie się teraz szybciej jedzie A1 nad morze.....aby na końcu ten zyskany czas stracić na ostatnich bramkach.
No cóż, wygląda że szkoda tych 3 dyszek w obecnym czasie, lepiej potłuc się starą trasą i szmalec przeznaczyć na browar nad morzem :wink:
Komentarz
-
-
wracałem wczoraj A1 - korek przy bramce w stronę morza mial 14 km a furaki wciąż nadjeżdżały :diabelski_usmiechByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
Komentarz